Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Felépült a Fidesz hazugságbirodalma! Így hülyítik közpénzbő
  2016-03-16 18:22:52, szerda
 
  2016. 03. 16. 16:27
Fidesz

Felépült a Fidesz hazugságbirodalma! Így hülyítik közpénzből az embereket!

Az évente közel 80 milliárdból működő közmédia nem volt elég: a Fidesz Habony Árpád és Andy Vajna segítségével tovább építette médiabirodalmát, melynek segítségével emberek millióival próbálnak elhitetni teljes képtelenségeket is. Cikkünkből megtudhatja, hogy próbál manipulálni a kormánypárt a következő években.
A Fidesz gyakorlatilag létezése óta küszködik a saját médiabirodalmának hiányával vagy épp alacsony hatékonyságával. Az Orbán-Simicska konfliktus óta ráadásul elvesztették a kegyvesztett milliárdos érdekeltségébe tartozó orgánumokat (Magyar Nemzet, Hír TV, Lánchíd Rádió, Heti Válasz) is, a Széles Gáborhoz köthető, és az egyre aggasztóbb jegyeket mutató, rendszeres kurvaanyázásig süllyedt Bayer Zsolttal felvértezett Echo TV és Magyar Hírlap pedig a saját tábor egy marginális részén túl már szinte senkit sem tud megszólítani, ezért a Fidesznél óriási tempóban kezdtek egy új sajtóbirodalom kiépítésébe.

A köztévéhez egy évvel ezelőtt nyúlt hozzá a kormánypárt: a meglévő csatornák új arculattal, új tartalommal kezdték meg működésüket, mondhatni, propaganda-üzemmódba kapcsoltak. Az MTVA működése nagyjából évi 80 milliárdnyi közpénzt emészt fel - nem beszélve arról, hogy tavaly novemberben az állam átvállalta a közmédia 47 milliárdos adósságállományát is.

A gátlástalan kormánypropagandát folytató, és bántóan egyoldalú közmédiának azonban vannak korlátai, ráadásul egy esetleges kormányváltással elvész az egész, a Fidesz az elmúlt évben tehát érthető módon kiemelt figyelmet fordított papíron piaci alapon működő, kézivezérelt sajtóorgánumok kialakítására - Andy Vajna és Habony Árpád irányításával.

Előbbi megvásárolta a TV2-t, utóbbi pedig a Modern Media Group nevű cég 50%-os tulajdonosaként, vagy épp a háttérben megbújva új sajtótermékek sorát hozta létre.
A nyomtatott sajtó haldokló piacán a Fidesz igyekezett menteni a menthetőt, a párthoz és Habonyhoz is közel álló Századvég megvásárolta a Napi Gazdaságot és leigazolta a Magyar Nemzet kormányhű munkatársait, majd átnevezte az újságot Magyar Időkre, jóllehet, a lap bántóan alacsony - épp ezért titkolt - példányszámban jelenik meg a mai napig.

A tavalyi év májusában indította el a Modern Media Group a Lokál című ingyenes újságot és a hozzá tartozó internetes portált, melynek vezetésébe az akkor már megvásárolt Napi Gazdaság Kft. vezetői, valamint az ex-blikkes Gálosi Emese érkezett. Az új médiabirodalom koncepciója a lapot látva teljesen világossá vált:
a politikai üzeneteket bulvárhírek közé csomagolva juttatják el a választópolgárokhoz.
Érdemes megjegyezni: a Fidesz és a bulvármédia kapcsolata a múltban nem volt felhőtlen. Az első Orbán-kormánynak (1998-2002) a legnagyobb színes lapok többször is nekitámadtak, utána a nyolcéves MSZP-SZDSZ érában sem kapott nagy teret az akkor erős ellenzéket építő Fidesz-KDNP. Ez annak tükrében nem volt meglepő, hogy a lapok szinte mindegyikét akkoriban (az azóta magyar kézbe került Sanoma kivételével ma is) a külföldi multinacionális cégek birtokolták, mint az Axel-Springer, a Ringier és a Sanoma, akik ekkor inkább a balközép pártokkal ápoltak jó kapcsolatot Európa-szerte. A Fidesz kétharmadával és Habony kezdeményező akcióival változott meg mindez 2010 körül. Megdöbbentő lehetett 2012-ben, hogy Rogán Antal akkori V. kerületi polgármester indítványára a budapesti Hild téri rikkancs-szobor kezébe közpénzből a Blikket öntötték, ami azóta is az egyik legnagyobb reklám a legnagyobb szennylapnak.


Murányi Marcell, aki ekkor a lap főszerkesztője volt (2005-ben nevezték ki, tavaly távozott a Népszabadság élére, de cserbenhagyásos gázolása miatt eljárás indult ellene és lemondott, posztján testvére, a sportújságíró Murányi András váltotta) tavalyelőtt megjelent, "Szex,celebek, politikusok című önéletrajzi könyvében több helyen is leírja: a Fidesz győzelme után Habony Árpád többször is felhívta és jelezte neki:
a Fidesz célja minél nagyobb teret nyerni a bulvárban.
Ehhez a nemhivatalos Orbán-főtanácsadónak minden lehetősége adott, hiszen volt felesége, Kaminski Fanny a Blikk és a Mai Nap munkatársa is volt, ma Orbán egyik fő sajtósa. Ebbe a körbe tartozott Szalai Vivien is, aki a bulvárlapok munkatársa volt, Habony és Kaminski, valamint a Rogán-család barátja. Ő ma az Andy Vajna birtokába került TV2 új hírigazgatója, nem mellesleg egészen közvetlenül a 2014-es választás előtt a korábban bebörtönzött MSZP-üdvöske, Zuschlag János neki mondta tollba önéletrajzát, amellyel egyértelműen a Fidesz győzelmét segítette.

Egykori bulvárújságírók egyébként feltűnnek Kubatov Gábor Fidesz-alelnök és FTC-elnök környezetében is: egyik jobbkeze, Nyíri Zoltán, aki újpesti vízilabdázó múltja ellenére is a Fradihoz kerülhetett, bedolgozott a Blikknek, a klub kommunikációs vezetője, a portálunkat gyűlölő, a Hagyó Miklós érdekeltségébe tartozó Parking Kft. egykori szóvivője, Volly György pedig a bulvárlap főszerkesztő-helyettese volt.
Csöcsvillantások és kamudiéták
A Lokálon és a TV2-n túl az interneten a még mélyebb bulvár irányába is nyitott a kormány köre, és létrehozta a hülyítőblogokra hajazó címekkel operáló, 90%-ban celebek mellvillantásairól, kamudiétákról értekező ripost.hu-t, melyen elvétve akad egy-egy politikai témájú cikk.

A Ripost kiadójában az egyedüli cégjegyzésre jogosult Schatz Péter, aki 2006 és 2012 között a Magyar Televízió Zrt. üzleti és termékfejlesztési igazgatója volt. Schatz a köztévéből közös megegyezéssel távozott, de aki a tévéostromtól a fülkeforradalomig mindent túlélt, az most is kiváló kapcsolati hálóval rendelkezhet az állami média környezetében.

Tulajdonostársa Ómolnár Miklós az első szabad választások előtt a Magyar Rádió munkatársaként, a kisgazda pártlap szerkesztőjeként, a referendum után a Torgyán-féle FKGP országgyűlési képviselőjeként kereste a kenyerét. Tagja lett az Antall- és Boross-kormányhoz hű, ún. harminchármaknak, majd 1994-ben politikai pályafutása elbukott. Ezután a popzenei és szexuális felvilágosító tartalommal megtöltött, egykori KISZ-lap, a holland tulajdonba került Ifjúsági Magazin, majd a Story főszerkesztőjeként jeleskedett a bulváripar kiteljesedésében. 2014-ben elhagyta Storyt, hogy a fitneszguru celeb; Schobert Norbert kommunikációs igazgatója legyen. Nem is akkor csoda, hogy
a közpénzzel kitömött kormánypárti bulvár csöcsökben erősebb, mint hírértékben.
Ómolnár ilyen nagyon komoly előzmények után prezentálta - a Heti Válasz értesülései szerint személyesen Habonyéknak - a ripost.hu terveit. Már akkor felmerült, hogy új bulvárlap előbb vagy utóbb nyíltan beolvad a kormánypárti médiaholdingba.

Egy átlagos címlaprészlet a Riposton

A ripost.hu azóta a száz százalékban állami tulajdonú MVM Magyar Villamos Művek atompárti hirdetéseiből is részesült több, mint 7 millió forint értékben. A bevallottan a Habony-féle médiacsoporthoz tartozó sajtótermékek (888.hu, Lokál, nyomtatott Lokál) a teljes paksi pénz felét tették zsebre, majdnem 130 millió forintot. De ez az összeg csak egy apró szelete az irányított hirdetéseknek. Információink szerint a 99%-ban könnyed tartalom ellenére a szerkesztőségi hangulat Ómolnár nehéz stílusa miatt nem túl rózsás, a sokak által kiállhatatlannak tartott főszerkesztő egyes pletykák szerint többször keveredett már heves vitába a szerkesztőkkel és újságírókkal.
A független unalmasportál
A ripost.hu-hoz hasonlóan hivatalosan nem tartozik Habony cégéhez a ránézésre is unalmas kormányzati Origo-utánzat, a TV2 Tények volt stábja által szerkesztett faktor.hu sem, mely tavaly októberben kezdte meg működését, a tény azonban az, hogy
a ripost.hu, a 888.hu és a faktor.hu háttérrendszerét és az üzemeltetését ugyanaz a fejlesztés biztosítja.
A lapot kiadó Nouvellle Media Kft. vezetője György Bence, a TV2 Tények egykori hírigazgatója, aki bár elismerte, hogy Andy Vajnával kapcsolatban áll, tagadta, hogy neki, vagy Habonynak köze lenne a portálhoz. Úgy tudjuk, a faktor.hu a hírszerkesztés terén viszonylag szabad kezet kapott, ám egyes tartalmak esetében működik a kézivezérlés, vagyis bizonyos témákról kötelező írniuk.
Politikai pedofília a menőktől
A kormányzati jófejkedőportál, a komolytalan 888.hu legalább papíron is a Habony-cégé, ennek főszerkesztője a századvéges-fideszes, ELTE-n is oktató G. Fodor Gábor, aki az újságírókat javarészt a kurzusára bejáró, általa menőnek gondolt fiatalokból toborozta, hogy afféle ellen-444-et hozzon létre. Mint az várható volt, ilyen kaliberű emberekkel annak ellenére sem sikerült túl nagyot alkotni, hogy a portált szokatlan módon már elindulása napján szemlézte az MTI. A kísérlet jobbára közröhej tárgya, a 888 eddig akkor került csak a híradásokba, mikor gusztustalan módon rúgtak bele
az egyik ellenzéki vezető feleségébe, akit szexuális segédeszköznek neveztek, kiskorú lányának pedig pornókarriert vizionáltak.
A cikken még a Fidesz politikusai is felháborodtak, néhány napig az állami hirdetések is eltűntek a portálról, de később visszakerültek oda, a 888 pedig megmaradt az immár társadalmi megvetés tárgyát képező G. Fodor-féle csapat játszóterének.
Vásárolt olvasottság
Az új sajtótermékek bejáratása persze nem egyszerű: a propeller.hu idén januárban írt arról, hogy az online portálok jobbára vásárolt forgalommal működnek, a látogatottság mindössze 1-2%-a érkezik direkt forgalomból, vagyis ennyien nyitják meg maguktól az említett portálokat. Cserébe havonta milliókat költenek arra, hogy cikkeiket hirdessék a Facebookon, vagy forgalmat vásároljanak hírkereső oldalaktól: így sikerül elérniük egyenként napi néhány tízezer olvasót, hogy a náluk megjelentek hivatkozási alapot szolgáltathassanak. A portálok és újságok ismertségét az állami hírügynökség, az MTI rendszeres lapszemléi is felturbózzák.

A bonyolult cégháló és a látszólagos függetlenség ellenére több dolog is összeköti a fent említett sajtótermékeket:
a rendszeres bevétel az állami hirdetésekből és az összehangolt, szisztematikus munka.
A Habony-féle médiacsoporthoz tartozó sajtótermékek (888.hu, Lokál.hu, nyomtatott Lokál) a teljes paksi pénz felét tették zsebre, majdnem 130 millió forintot. De, ez az összeg csak egy apró szelete azoknak az irányított hirdetési kiadásoknak, mely folyamatokban a közpénz karakterhalmozó gépírnokok zsebébe vándorol. A kétes látogatottsági adatokkal rendelkező Habony-médiában
láthatjuk az MTVA, az Erzsébet utalvány, a CSOK vagy a kormány bevándorlásellenes reklámjait is.
Az Alfahír úgy tudja, hogy
a politikával csak elvétve foglalkozó, hivatalosan független és külön cég által működtetett ripost.hu-nál landolnak a titkosszolgálati anyagok, melyeket a szennyportál felturbózva, esetleg hazugságokkal kiegészítve tálal.
Információikat ráadásul nemcsak a kormánypárttól vagy a titkosszolgálattól kapják, értesüléseink szerint kerestek már informátorokat az ellenzéki pártok berkein belül is. A rendszer egyszerű: miután a ripost.hu előáll egy ilyen hírrel-álhírrel, rájuk hivatkozva veszi azt át a többi kormányközeli hírportál is, hogy végül a TV2 és az MTV híradóiban számoljanak be a témáról.

Ez történt akkor is, mikor megírták, hogy a Migration Aid egyik ikonikus alakja, "Baba" büntetett előéletű, a teljes rendszer tesztelésének azonban épp a napokban lehettünk szemtanúi.
Farkast kiáltottak
A Jobbik és a Farkasok nevű szervezet egybemosására építő műbalhé volt a főpróbája az új Habony-médiabirodalom működésének. A szisztémára érdemes odafigyelni, mert a jövőben borítékolható, hogy semmiségekből országos, botrányosnak látszó nagy ügyeket fog ez a most tesztelt rendszer kreálni.

Adva van az alaphír, ami valójában nem is hír. Jelen esetben, hogy van egy honvédelmi alapismereteket szerző, ifjúságképző airsoft-csapat, amelynek néhány tagja jó kapcsolatban van a legerősebb ellenzéki párttal (sőt, akár tagja is lehet annak). Az alaphírt a magát az Új Hajnal Rend "nagymesterének" tartó, UFO-hívő, az Atilla király Akadémiától eltanácsolt, sértett, zavaros világképű fiúnak a pár hónapig vegetáló Jobbik-ellenes Magyar Hajnal nevű bizniszpártnak adott Vonáról, Habsburgokról, Baranyiról és Akadémiáról szóló "hiteles információival" felturbózzák, és azt leközli a komolytalannak tűnő, de több milliónyi közpénzekért olvasók tízezreit vásárló Ómolnár-féle Ripost. Ha van benne valótlanság is, semmi gond, legfeljebb majd a Ripost pár hét múlva helyreigazít, de innentől már szabadon átvette rájuk hivatkozva a Faktor, majd tőlük a még kormányközelibb Magyar Idők. Rájuk pedig még szabadabban hivatkozhat az MTI, ezzel párhuzamosan pedig a Tényekhez igazolt volt célpontos, Kunfalvi Nóra révén a TV2-be, és a közszolgálati MTV-be is bekerülhet a felturbózott, hazugságokkal és csúsztatásokkal teli kreált hír.

"A speciális meg az általános relativitáselmélet kitalálása között nem teljesen mindegy, hogy Einstein mivel töltötte az idejét? Horgászott, csajozott, ivott? Holt mindegy! Nem érdekel!" - a kettős mércét jól mutatja, hogy ezeket a mondatokat Kósa Lajos Habony Árpádról mondta, miközben a Farkasok kapcsán napokig amiatt szörnyülködött a kormánypárthoz húzó médiabirodalom, hogy a csoport tagjai milyen - egyébként nem törvénytelen - tevékenységekkel töltik szabadidejüket.
Így jut el a reggeli semmiség nem egész egy nap alatt szinte biztosan minden magyar családhoz estére a konyhaasztalra.
Érdemes lesz tehát figyelni a jövőben, hogy egy-egy információnak mi az eredeti forrása. Mint látható, a gépezet működik, az évi 80 milliárdból fenntartott közmédia mellé felsorakoztak a százmilliós állami hirdetésekből működő Habony-bástyák és a TV2 is; így lesz egy villantás és fogyókúra-tipp közt elejtett féligazságból pillanatokon belül, aztán napokig pörgetett hír az országos híradókban.

És hol van még 2018...

Elszaszer T. Csörsz - Horváth Ádám - Kovács Dániel


http://alfahir.hu/felepult_a_fidesz_hazugsagbirodalma_igy_hulyitik_kozpenzbol_az_ embereket
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tevékenységekkel, szerkesztőjeként, titkosszolgálati, kiállhatatlannak, háttérrendszerét, kormányváltással, csöcsvillantások, kiteljesedésében, harminchármaknak, médiacsoporthoz, tulajdonosaként, cserbenhagyásos, képviselőjeként, képtelenségeket, tulajdonostársa, sajtótermékeket, alapismereteket, csúsztatásokkal, médiabirodalmát, hatékonyságával, jófejkedőportál, hülyítőblogokra, karakterhalmozó, multinacionális, kormányközelibb, bulvárújságírók, visszakerültek, szerkesztőkkel, szerkesztőségi, főtanácsadónak, konyhaasztalra, kormánypárthoz, sajtóorgánumok, komolytalannak, szörnyülködött, sajtóbirodalom, évente közel, következő években, saját médiabirodalmának, kegyvesztett milliárdos, egyre aggasztóbb, saját tábor, marginális részén, évvel ezelőtt, meglévő csatornák, állam átvállalta, esetleges kormányváltással, elmúlt évben, háttérben megbújva, nyomtatott sajtó, újságot Magyar, hozzá tartozó, Fidesz Habony Árpád, Andy Vajna, Magyar Nemzet, Lánchíd Rádió, Heti Válasz, Széles Gáborhoz, Bayer Zsolttal, Echo TV, Magyar Hírlap, Habony Árpád, Modern Media Group, Napi Gazdaságot, Magyar Időkre, Napi Gazdaság Kft, Gálosi Emese, Rogán Antal, Murányi Marcell, Murányi András, Kaminski Fanny, Szalai Vivien, Zuschlag János, Kubatov Gábor Fidesz-alelnök, Nyíri Zoltán, Hagyó Miklós, Parking Kft, Volly György, Schatz Péter, Magyar Televízió Zrt, Tulajdonostársa Ómolnár Miklós, Magyar Rádió, Torgyán-féle FKGP, Ifjúsági Magazin, Schobert Norbert, Magyar Villamos Művek, Nouvellle Media Kft, György Bence, Andy Vajnával, Fodor Gábor, Migration Aid, Hajnal Rend, Jobbik-ellenes Magyar Hajnal, Ómolnár-féle Ripost, Magyar Idők, Kunfalvi Nóra, Kósa Lajos Habony Árpádról, Elszaszer, Horváth Ádám, Kovács Dániel,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png virág  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Akarat  Idő  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Nagyon különös  210 éve született a SZÓZAT meg...  Próbálj meg ...  Szép napot kívánok  Akarat  Segítsük barátainkat, hogy meg...  képre írva  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Hazára minden embernek szükség...  Jó éjszakát  Kerüld el az evangélium örömén...  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Boldog születésnapot a ma ünne...  Mindig jusson idő nevetni  Hogy lehet megtartani  Nem számIt  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Png kutya  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png virág  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Sokan azt tartják  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Png férfi  Bounty krémes  Egy bizonyos határt  Hiányzik  Akarat  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Jó éjszakát  Akarat  Irgalom és ítélet  Alázat  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Neked tudnod kell  Png fotel  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Sose bánj semmit  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Png cica  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Ágai Ágnes – Csendélet  Mindig jusson idő nevetni  A sors  Ne kapaszkodj magasabbra,  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Kövesd a cowboyt!  Hogy lehet megtartani  Jó éjszakát  Tavaszi kép  A másik dolog,  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Még csak most kezdődik a nap 
Bejegyzés Címkék
évente közel, következő években, saját médiabirodalmának, kegyvesztett milliárdos, egyre aggasztóbb, saját tábor, marginális részén, évvel ezelőtt, meglévő csatornák, állam átvállalta, esetleges kormányváltással, elmúlt évben, háttérben megbújva, nyomtatott sajtó, újságot Magyar, hozzá tartozó, ex-blikkes Gálosi, lapot látva, politikai üzeneteket, bulvármédia kapcsolata, első Orbán-kormánynak, legnagyobb színes, nyolcéves MSZP-SZDSZ, akkor erős, lapok szinte, azóta magyar, külföldi multinacionális, balközép pártokkal, budapesti Hild, egyik legnagyobb, legnagyobb szennylapnak, sportújságíró Murányi, körbe tartozott, bulvárlapok munkatársa, 2014-es választás, korábban bebörtönzött, klub kommunikációs, portálunkat gyűlölő, kormány köre, hülyítőblogokra hajazó, egyedüli cégjegyzésre, köztévéből közös, fülkeforradalomig mindent, állami média, első szabad, kisgazda pártlap, referendum után, holland tulajdonba, bulváripar kiteljesedésében, fitneszguru celeb, közpénzzel kitömött, kormánypárti médiaholdingba, átlagos címlaprészlet, száz százalékban, teljes paksi, összeg csak, apró szelete, irányított hirdetéseknek, 99%-ban könnyed, szerkesztőségi hangulat, sokak által, független unalmasportál, tény azonban, üzemeltetését ugyanaz, fejlesztés biztosítja, lapot kiadó, hírszerkesztés terén, kormányzati jófejkedőportál, újságírókat javarészt, kurzusára bejáró, várható volt, portált szokatlan, kísérlet jobbára, egyik ellenzéki, állami hirdetések, immár társadalmi, online portálok, látogatottság mindössze, említett portálokat, náluk megjelentek, állami hírügynökség, bonyolult cégháló, látszólagos függetlenség, fent említett, rendszeres bevétel, állami hirdetésekből, irányított hirdetési, közpénz karakterhalmozó, kétes látogatottsági, politikával csak, titkosszolgálati anyagok, szennyportál felturbózva, kormánypárttól vagy, ellenzéki pártok, rendszer egyszerű, ilyen hírrel-álhírrel, többi kormányközeli, teljes rendszer, napokban lehettünk, szisztémára érdemes, jövőben borítékolható, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2637
  • e Hét: 16867
  • e Hónap: 27978
  • e Év: 181474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.